Plåtskador
Om du råkat ut för olyckor kan bilens plåt ta skada. Oroa dig inte över det. Problemen löser vi med hög noggrannhet och erbjuder bästa möjliga service för er genom att reparera era plåt skador så bilen ser ut som ny igen.
När skadereparatören tagit in bilen börjar vi med att demontera, frilägga och rikta eventuella skador så att vi kan färdigställa bilen för lackering. Är det en stor skada mäter vi först upp karossen samt drar ut den i rikt bänk till ursprungligt skick. Alla skarvar och utbytta detaljer rostskyddas för att säkerställa din bils rostskyddsgaranti.

Vi kompletterings beställer samtidigt hem nya delar om det behövs. Plastdetaljer som går att återmontera reparerar vi i vår egen plastverkstad.

När bilen är riktad passas de nya delarna in. Vi rostskyddar alla skarvar och utbytta detaljer. Därefter förs bilen över till vår avdelning för lackering. Efter lackeringen monterar vi tillbaka de yttre karossdelarna samt detaljer som lister, invändiga paneler, lås och knappar mm.

Dagens bilar rymmer alltmer teknik och nya material. Idag är bilar ofta tillverkade av specialstål, aluminium och kompositmaterial. För att uppfylla miljökraven krävs också att all bilplåt ska om möjligt ersättas av begagnade originaldelar, om inte bilen har vagnskadegaranti.

I vår bilplåtverkstad utför vi reparationer av alla typer, samt karosseriskador. Vi har totallösningen, oavsett det är mindre skador, eller större reparationer efter t.ex. en djurkollision.

Rostskydd
Många bilar kan börja rosta därför är bra med ett ordentligt rostskydd. Vi erbjuder professionell applicering av rostskydd med hög noggrannhet och med hög kvalitet. Glöm inte att skydda bilen.

2021 © Copyright Bilskadecenterkalmar. Alla rättigheter är reserverade till respektive ägare.