Billackering är en komplicerad process och kräver tillgång till avancerade redskap samt teknik. Vi använder oss av modern utrustning som ger de bästa resultaten. Vi har lång erfarenhet av billackering vilket gör att vi erbjuder bästa möjliga kvalitet på det arbete vi utför. Både med hög noggrannhet och precision.
Billackering är en känslig process och kräver att billackerarna har goda kunskaper och tillgång till modern utrusning och teknik. Våra lokaler är utrustade med den nyaste preparationstekniken och lackboxar. Billacken som din bil blir lackerad med är av biltillverkaren föreskriven vattenburen billack. Detta är både miljövänligt och ger billacken den rätta finishen.

Billackering är ett riktigt hantverk som kräver erfarenhet och kunskaper. Det är precis detta som gör att vi kan garantera er en riktigt bra kvalitet. självklart kan vi säga att noggrannhet och precision är de viktigaste nyckelorden för det vi gör. Men vi visar det även genom att din bil blir leverad med perfekt resultat. Med våra väl utrustade anläggningar och vår långa erfarenhet från yrket har vi möjlighet att konsekvent leverera de bästa resultaten på marknaden och bibehålla otroligt nöjda kunder.

Den ny lackade ytan är fortfarande känslig och ska under de 3 första månaderna (vintertid 4 månader) endast tvättas med rikliga mängder vatten utan avfettnings- och tvättmedel. Högtryckstvätt ska undvikas under denna tid och därefter ska en distans på minst 30 cm hållas mellan munstycke och fordon. Likaså ska automattvätt, vaxning och lackskydd undvikas under denna tid.

Polering
Börjar bilen förlora sin glans eller kanske bara är lite sliten?
Då är polering något vi kan hjälpa er med. Vi erbjuder hög kvalitet och polerar bilen så den ser ut som ny.

2021 © Copyright Bilskadecenterkalmar. Alla rättigheter är reserverade till respektive ägare.